Det kan du på bibliotekerne i Greve

04.08.20
Bibliotekerne er åbne, men på grund af Coronavirus er der visse forholdsregler du skal følge, når du bruger biblioteket.

Bibliotekerne i Greve er åbent med de retningslinier for biblioteker udsendt af Kulturministeriet.
Læs Kulturministeriets retningslinier for kulturlivet - herunder biblioteker.

Husk, at følge retningslinjerne i forhold til Coronavirus, som står beskrevet på biblioteket:

• Hold afstand
  • Brug håndsprit
  • Sprit af efter dig selv
  • Følg pilene rundt
  • Bær mundbind eller visir, når du bevæger dig rundt på biblioteket (gældende fra 29. okt. 2020)

Det kan du på biblioteket

• Du kan benytte det selvbetjente bibliotek.
  • Du kan låne og aflevere via vores selvbetjeningsmaskiner.
  • Bruge computer, scanne, printe og fotokopiere, forudsat at du overholder vores retningslinjer. Vi har kun adgang til få PC'er, så vi henstiller til hurtige opslag og begrænset ophold.
  • Vil du sidde ned og fx læse avis eller studere, så følg retningslinierne som det står beskrevet ved bordene.
  • Du kan også finde bøger på hylden - så længe du husker at holde afstand til andre
  • Du kan få kortvarig hjælp hos personalet. Ved længerevarende forespørgelser fx opgavehjælp, kan du kontakte os på telefon eller skrive en mail
  • Du kan reservere og afhente lån på reserveringshylden.
  • Du kan benytte advokatvagten tirsdage kl. 17 - 18 på Greve Bibliotek. (Dog ikke i skolesommerferien) Læs mere om advokatvagten
  • Piratskibet i børnebiblioteket er åbent igen, men kun i den personalebetjente åbningstid og kan bruges af een familie ad gangen.
  • Du kan få udleveret legetøj til børn ved henvendelse hos personalet i børnebiblioteket, som skal sprittes af efter brug.
  • Du kan i øjeblikket ikke opholde dig i Magasinet på hovedbiblioteket på grund af skærpede krav til udluftning. Læs hele nyheden om skærpede krav til udluftning

Læs flere ofte stillede spørgsmål om biblioteket under Corona

Åbningstider på bibliotekerne i Greve

Hovedbiblioteket i Hundige