Det kan du på bibliotekerne i Greve

04.08.20
Bibliotekerne er åbne, men på grund af Coronavirus er der visse forholdsregler du skal følge, når du bruger biblioteket.

Der er normal åbningstid på alle tre biblioteker, bortset fra at Hovedbiblioteket indtil videre kun har personalebetjening til kl. 17 i hverdage.

Bibliotekerne i Greve er åbent med de retningslinier for biblioteker udsendt af Kulturministeriet.

Husk, at følge retningslinjerne i forhold til Coronavirus, som står beskrevet på biblioteket:

• Hold afstand
  • Brug håndsprit
  • Sprit af efter dig selv
  • Følg pilene rundt

Det kan du på biblioteket

• Du kan benytte det selvbetjente bibliotek.
  • Du kan låne og aflevere via vores selvbetjeningsmaskiner.
  • Bruge computer, scanne, printe og fotokopiere, forudsat at du overholder vores retningslinjer. Vi har kun adgang til få PC'er, så vi henstiller til hurtige opslag og begrænset ophold.
  • Vil du sidde ned og fx læse avis eller studere, så følg retningslinierne som det står beskrevet ved bordene.
  • Du kan også finde bøger på hylden - så længe du husker at holde afstand til andre
  • Du kan få kortvarig hjælp hos personalet. Ved længerevarende forespørgelser fx opgavehjælp, kan du kontakte os på telefon eller skrive en mail
  • Du kan reservere og afhente lån på reserveringshylden.
  • Du kan benytte advokatvagten tirsdage kl. 17 - 18 på Greve Bibliotek. (Dog ikke i skolesommerferien) Læs mere om advokatvagten
  • Lektiecaféen er igen åbent hver tirsdag 16 - 18
  • Piratskibet i børnebiblioteket er åbent igen, men kun i den personalebetjente åbningstid og kan bruges af een familie ad gangen.
  • Du kan få udleveret legetøj til børn ved henvendelse hos personalet i børnebiblioteket, som skal sprittes af efter brug.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om biblioteket under COVID 19.

Åbningstider på bibliotekerne i Greve

Hovedbiblioteket i Hundige