Det kan du på bibliotekerne i Greve

04.08.20
Bibliotekerne er næsten tilbage for fuld kraft, men på grund af Coronavirus er der visse forholdsregler du skal følge, når du bruger biblioteket.

Der er normal åbningstid på alle tre biblioteker, bortset fra at Hovedbiblioteket indtil videre kun har personalebetjening til kl. 17 i hverdage.

Bibliotekerne i Greve er åbent med de retningslinier for biblioteker udsendt af Kulturministeriet.

Husk, at følge retningslinjerne i forhold til Coronavirus, som står beskrevet på biblioteket:

• Hold afstand
  • Brug håndsprit
  • Sprit af efter dig selv
  • Følg pilene rundt

Det kan du på biblioteket

• Du kan benytte det selvbetjente bibliotek.
  • Du kan låne og aflevere via vores selvbetjeningsmaskiner.
  • Bruge computer, scanne, printe og fotokopiere, forudsat at du overholder vores retningslinjer. Vi har kun adgang til få PC'er, så vi henstiller til hurtige opslag og begrænset ophold.
  • Vil du sidde ned og fx læse avis eller studere, så følg retningslinierne som det står beskrevet ved bordene.
  • Du kan også finde bøger på hylden - så længe du husker at holde afstand til andre
  • Du kan få kortvarig hjælp hos personalet. Ved længerevarende forespørgelser fx opgavehjælp, kan du kontakte os på telefon eller skrive en mail
  • Du kan reservere og afhente lån på reserveringshylden.
  • Du kan benytte advokatvagten tirsdage kl. 16 - 17 på Greve Bibliotek. (Dog ikke i skolesommerferien) Læs mere om advokatvagten

Følgende er endnu ikke muligt

• Piratskibet i børnebiblioteket i Hundige er lukket og al legetøj midlertidigt fjernet.
  • Vores tilbud på biblioteket som Makerspace, Lekticafé og IT-café m.m. vil også være lukkede indtil videre.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om biblioteket under COVID 19.

Åbningstider på bibliotekerne i Greve

Hovedbiblioteket i Hundige

Personalebetjening
Mandag - fredag kl. 10 - 17
Lørdag kl. 10 -14

Selvbetjening
Mandag - fredag kl. 7 - 21
Lørdag - søndag kl. 7 -17

Karlslunde og Tune Bibliotek

Personalebetjening
Mandag kl. 15 - 18
Onsdag kl. 13 - 15
Fredag kl 10 - 12

Selvbetjening
Alle dage kl. 7 - 22

Hjemlån og gebyrer

Har du har haft bøger og andet lånt på biblioteket hjemme siden siden 12. marts, kan du nu, og over en længere periode, aflevere det uden beregning.
Disse bøger kan afleveres uden gebyr inden 1. juli 2020. Læs nyhed om aflevering af bøger lånt før den 12. marts

Bestillinger og uafhentede reserveringer

Har du bestillinger/reserveringer liggende som du ikke længere har brug for, ville det være en stor hjælp for os, hvis du slettede dem under "Min side"

Åbningen af Hovebiblioteket følger de retningslinjer, som Kulturministeriet har udstedt den 22. juni 2020