Brug biblioteket som studieplads

06.11.19
Har du brug for et sted at kunne fordybe dig? Har din studiegruppe brug for et sted at samles?

Vil du have adgang til informationer?
Vil du have hjælp til at finde informationer?
Har du brug for gratis WiFi?

Ja, så er biblioteket det helt rette sted. Biblioteket er for alle, så vi har også indrettet det, så der er plads til jer, der er studerende. Her er let adgang til strømstik og overalt på biblioteket er der naturligvis WiFi.

Har du brug for ekstra ro, kan du, i den betjente åbningstid, ofte bruge Magasinet i underetagen.

Biblioteket tilbyder altid adgang til en masse digitale opslagsværker, som er oplagte til opgaveskrivning og studieforløb. De fleste kan du anvende hjemmefra, men enkelte kan du kun bruge på biblioteket. Se hele  Oversigten over bibliotekets digitale ressourcer

Har du brug for hjælp til at finde rundt i de digitale ressourcer eller blandt bogreolerne, så spørg os - vi hjælper gerne med at finde det du har brug for.

Du kan købe varme drikke i vores kaffeautomater, og det er tilladt at medbringe mad selv.

Som oprettet låner har du adgang til Hovedbiblioteket i Hundige alle dage fra kl. 7 - 21 (lørdag og søndag kl. 7 - 17)
Har du brug for hjælp, er personalet til stede mandag - torsdag fra 10 - 19, fredag 10 - 18 og lørdag 10 - 14.

Lokalbibliotekerne i Karlslunde og Tune har du adgang til alle dage fra kl. 7 - 22.
Her er dog ikke personale til stede.

Find andre gode tips til din opgaveskrivning og studietid.