Hånd der putter stemmeseddel i stemmeurne

Brevstem på bibliotekerne i Greve

24.09.21
Fra 5. oktober - 12. november 2021 kan du på hverdage i ydertidspunkter brevstemme til kommmunal- og regionsvalg på dit bibliotek.

Byrådet har besluttet, at det skal være muligt, på hverdage, at brevstemme på bibliotekerne i Hundige, Tune og Karlslunde på følgende tidspunkter:

Mandag kl. 7.30 - 19
Tirsdag kl. 7.30 - 9 og 17 - 19
Onsdag kl. 7.30 - 9 og 17 - 19
Torsdag kl. 7.30 - 9 og 17 - 19
Fredag  kl. 7.30 - 9 og 16 - 18 (Den 12. november dog kun brevstemning om morgenen)

Hvis du vil brevstemme, skal du medbringe gyldigt legitimation såsom sundhedskort/-app, kørekort, pas.
Valgkort skal kun bruges, hvis du stemmer på valgdagen.

Det er tilladt at brevstemme flere gange, men det er kun sidst indsendte brevstemme der er gyldig.

Brevstem på Borgerservice formiddag og eftermiddag

Har du ikke mulighed for at brevstemme på de tidspunkter biblioteket tilbyder, så er det også muligt at brevstemme på andre tidspunkter, men så henvises du til Borgerservice.
Tryk her og se åbningstider for brevstemning på Borgerservice i Greve Kommune

Ændrede personalebetjente åbningstider i Tune og Karlslunde

Vær opmærksom på, at fra 5. oktober - 12. november, vil den personalebetjente åbningstid i Tune og Karlslunde være den samme tid som der kan brevstemmes.
Der vil stadig være selvbetjent åbent fra kl. 7 - 22