Bibliotekerne i Greve Kommune lukket til og med 7. februar

30.12.20
Biblioteket i Hundige, Karlslunde og Tune Bibliotek holder lukket - også for selvbetjening

Som konsekvens af statsministeriets seneste udmelding, skal bibliotekerne i Greve Kommune holde lukket. Indtil videre fra onsdag den 9. december 2020 til og med 7. februar 2021.

Har du hjemkomne reserveringer stående, skal de derfor afhentes senest den 8. december.

Har du bøger og andet du skal aflevere i tidsrummet mellem 9. december og 7. februar må du beholde det hjemme. Du vil ikke blive opkrævet gebyr, når du afleverer dem på et senere tidspunkt.

Reserveringer af bøger vil blive sat i bero i perioden.

Alle arrangementer i perioden er aflyst.

For studerende og forskere er der bibliotekarisk betjening pr mail i det omfang, at vi ikke kan reservere eller bestille materialer fra andre samlinger, udover artikelservice og andre online services.
Skriv til kontaktos@grevebib.dk, hvis du har brug artikler eller bøger fra egen samling der skal skaffes hjem.

Læs flere "Ofte stillede spørgsmål om lukningen af biblioteket"

Siden opdateres løbende.