Bibliotekerne i Greve Kommune lukket til og med 20. april

30.12.20
Biblioteket i Hundige, Karlslunde og Tune Bibliotek holder lukket - også for selvbetjening

Som konsekvens af statsministeriets seneste udmelding, skal bibliotekerne i Greve Kommune holde lukket. Indtil videre fra onsdag den 9. december 2020 til og med 20. april 2021.

Har du bøger og andet du skal aflevere i tidsrummet mellem 9. december og 20. april må du beholde det hjemme. Du vil ikke blive opkrævet gebyr, når du afleverer dem på et senere tidspunkt.

Reserveringer af bøger vil blive sat i bero i perioden.

Alle arrangementer i perioden er aflyst.

For studerende og forskere er der bibliotekarisk betjening pr mail. Du kan også bruge vores online services og du kan selv reservere bøger, også på www.bibliotek.dk, til afhentning på biblioteket i den begrænsede åbningstid.
Skriv til kontaktos@grevebib.dk, hvis du har brug hjælp til artikler eller bøger der skal skaffes hjem.

Læs flere "Ofte stillede spørgsmål om lukningen af biblioteket"

Siden opdateres løbende.