Lyt til: R. Stevie Moore - Kongen af lo-fi

07.05.18
Siden 60erne har R. Stevie Moore sendt mere end 400 udgivelser på gaden, så vi har her fat i en verdens mest produktive musikere, som du sikkert aldrig har hørt om.

Definition på lo-fi er, at musikken har en mere upoleret, rå lyd og hvor mange hylder det umiddelbare og uperfekte.

R. Stevie Moore opfylder alle disse krav ved at han har indspillet musikken derhjemme på sin 4-spors båndoptager og han spiller samtlige instrumenter selv.

Hovedparten af udgivelserne er kun udgivet på kassettebånd, som man bl.a. kunne få fat på, hvis man var medlem af hans musikklub kaldet R. Stevie Moore Cassette Club (RSMCC)
På Greve Bibliotek har vi fået fat i en LP, som, måske ikke helt retfærdigt, samler op på en lang og produktiv karriere.
Titlen på LP'en er da også Lo Fi High Fives (A Kind Of Best Of...)

Skal man sammenligne musikken med noget kunne det være Frank Zappa som også bevæger sig inden for skæve tekster og en skæv lyd, men samtidig har vi også nogle iørefaldende omkvæd med vokalharmonier som f.eks The Beach Boys.

Stor anbefaling herfra.