Jazzen spiller på Greve Bibliotek

09.07.18
Jazzfestivalen i København er i fuld gang . Du kan hente programmet på biblioteket og finde jazzinspiration i vores vinyl- og cd-samling.

I indgangspartiet på Greve Bibliotek bliver du mødt af vores pladespiller, som hele dagen spiller lækker jazz fra samlingen.

Du finder selvfølgelig de gode gamle klassikere med bl.a. Miles Davis og hans Miles Smiles, Dave Brubeck med Time Out indeholdende monsterhittet Take Five.
Selvfølgelig har vi Ella & Louie, Sonny Rollins, Thelonius Monk, Gregory Porter og Oscar Peterson m.m.

Du kan også lade dig inspirere af nyere danske indspilninger som Hess is More, Kira Skov & Maria Faust, Sinne Eeg, Ibrahim Electric og Nordsø & Theill som alle spiller på årets jazzfestival.

Kom ned og hent Jazzfestival programmet og vær med på et lyt.