Filmfestival i Cannes

Hvem får De gyldne Palmer på lørdag?

Lars von Trier er med igen men uden for nummer. Og Kenn Loach er med sine 80 år still going strong. Han er aktuel med I, Daniel Blake. Han har bare lavet så mange gode film gennem årene.

Filmstriben har samlet en række nyere og ældre film, som er blevet præsenteret gennem årene eller som har vundet De gyldne Palmer. På filmisk gensyn.

  • Film (net)

Jeg, Daniel Blake

Daniel Blake er en 59-årige snedker, da han pludselig får et hjerteanfald, ender han i et firkantet og bureaukratisk system. Heldigvis møder han Katie, en enlig mor, der også er endt i systemets kløer, og gennem hende finder han igen værdi
Film (net)
  • Dvd

Jimmy's Hall

I 1932 vender Jimmy Gralton tilbage til sin fødeby i Irland efter 10 år i New York. Jimmy kastes ind i en voldsom konflikt med den katolske krike da han genåbner "Jimmy's Hall" - en bygning hvor der er plads til frisind, dans og Jazz!
Dvd
  • Film (net)

The angels' share

Den unge Robbie slipper med samfundstjeneste efter et voldeligt overfald, fordi hans kæreste venter barn. Det brogede hold han aftjener straffen med, ledes af den faderlige Harry, der hjælper og tror på Robbie og finder hans særlige styrke, der måske kan hjælpe ham videre: Han har næse for whisky!
Film (net)
  • Dvd

Route Irish

En lejesoldat dør under en tilsyneladende tilfældig træfning i Irak. Men da hans bedste ven, Fergus, tilbage i Liverpool får en mobiltelefon med et grumt indhold, ruller lavinen: Hvorfor døde vennen, og hvorfor er der nogen der vil gøre alt for, at Fergus ikke finder frem til sandheden?
Dvd
  • Dvd

Looking for Eric

Da hans stedsøn får rodet sig ud i noget skidt med en lokal bølle, og han samtidig skal mødes med den kvinde han elskede, men forlod for 30 år siden, må Eric søge hjælp hos sin imaginære ven, der er ingen ringere end verdens bedste fodboldspiller Eric Cantona
Dvd
15.05.18