Sommermagasiner sådan

08.07.19
Lystlæsning på stranden, rejsen eller hjemme i sofaen. Biblioteket tilbyder masser af lækre tidsskrifter, du kan læse på computer, tablet eller mobil. Her er hjælp til at komme i gang.

Dit bibliotek giver dig adgang til RBdigital - din indgang til en verden af magasiner.
Du kan blive inspireret til sommerferien i magasinet National Geographic eller Lonely Planet Traveler 
Find inspiration til det næste strikkeprojekt i The Knitter eller bliv klog på det nyeste inden for Formel 1 i F1 Racing.

De fleste magasiner er på engelsk, men du finder også danske, bl.a.:
Alt om Haven
Alt om Data
Antik & Auktion
Mindful Fitness
Spis Bedre
Vi Unge

Der er fagtidsskrifter om mangt og meget på RB digital. Men hvordan kommer du i gang?

RBdigital - læs e-magasiner gratis med biblioteket

* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.

Videoen "RBdigital - læs e-magasiner gratis med biblioteket" hjælper dig i gang med RBdigital. Videoen er en del af et kursus fra eKurser.nu. Se hele kurset RBdigital - læs e-magasiner.

RBdigital består både af populære "bladre-magasiner" og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist over Cosmopolitan til Rolling Stone.

Og der er mere

RBdigital er kun en af mange elektroniske tjenester, som biblioteket giver dig adgang til. Du kan også finde nye, spændende magasiner via PressReader.

PressReader er mest kendt for at give adgang til aviser fra hele verden, på alverdens sprog. Her er dog også gode magasiner som Wallpaper, Variety og BBC Top Gear Magazine.

 

PressReader 1 - lær at bruge PressReader og at oprette en profil

* Youtube lagrer en cookie på din PC når du afspiller videoen.
 

Videoen "PressReader 1" sætter dig i gang med at bruge PressReader og du få adgang til en masse spændende tidsskrifter.

Videoen er 1 af 4 videoer med introduktion til PressReader. Resten af kurset finder du på eKurser.nu, hvor du bl.a. lærer at bruge PressReader via app og hjemme på din egen computer.

På PressReader kan du læse over 7000 udenlandske aviser og magasiner. Aviserne og magasinerne er fra 120 forskellige lande og på 60 forskellige sprog. Avisen/magasinet kan læses i PressReader samtidig med, at papirudgaven udkommer i hjemlandet.