Se og lyt til musik online med Stingray Qello

12.03.20
Savner du at kunne låne musik på biblioteket? Fortvivl ikke. Med Stingray Qello har du adgang til koncertoptagelser og musikdokumentarer af høj kvalitet.

Bibliotekets musikdatabase Stingray Qello har været en åbenbaring for mig. Mange mørke vinter-aftener har skøn musik fra Qello løftet stemningen i stuen derhjemme. Jeg bliver SÅ glad af at høre musik og bruger også musik som et åndehul - når jeg trænger til at trykke på pauseknappen.

Du finder musik indenfor alle genrer og med en bred kunstnerskare repræsenteret og optagelserne er i en virkelig god kvalitet. Qello er en guld-base, hvis du er musik-interesseret.

Nyd koncerter hjemme i stuen eller lad god musik køre som baggrundsmusik når du arbejder i køkkenet, løber en tur i skoven eller arbejder på din kontor-pind?

Måske I kunne skiftes til at vælge kunstner hjemme i stuen?
Hjemme hos os har vi hørt rigtigt gode koncerter med både Eagles, Queen, Phil Collins og mange flere. Man føler det som om man sidder på 1. parket til en live-koncert og lyden og optagelseskvaliteten er af meget høj kvalitet.

Læs mere om hvordan du bruger Qello her. www.grevebibliotek.dk/qello eller se den korte introduktionsfilm fra ekurser.nu her:

Stingray Qello: Introduktion

Med dit bibliotekslogin har du gratis adgang til Stingray Qello og mere end 1700 koncertfilm og dokumentarer inden for populær musik.

God fornøjelse med Qello.

Er du mere til klassisk musik og ballet, så giver biblioteket også adgang til dette med Medici.tv