Inspiration til voksne

17.03.20
Selvom biblioteket er lukket, har vi heldigvis masser af digitale tilbud indenfor både fakta og fiktion, som du kan bruge hjemmefra.

På Greve Bibliotek tilbyder vi en indgang til vores spændende digitale ”filial”. Der er både databaser og adgang til konkrete værker. Hvad enten du søger statistik, en fagbog, en børnebog, en hårrejsende gyserfilm, en aktuel dokumentarfilm eller en rørende roman. Mulighederne er mange. Og du kan dermed også, hvis du er hjemme med børnene finde noget, så de kan holde sig varme i forhold til undervisningen i skolen. 

Du kan eksempelvis finde ebøger og lydbøger på eReolen og du kan finde film på Filmstriben
Har du lyst til at læse magasiner, lytte til koncerter, se gamle danske film, læse fagbøger eller romaner på engelsk, så gå på opdagelse i vores mange digitale tilbud.

Til alle vores digitale tjenester bruger du dit cpr.nr. og din pinkode til biblioteket. Mange af tjenesterne har en app, du med fordel kan hente. På visse af tjenesterne er der begrænsninger. Vi har dog forhøjet antallet af bøger du kan låne. På Ereolen, EreolenGo og EreolenGlobal kan du samlet låne 8 ebøger og 8 lydbøger pr. måned. Vi arbejder på at forhøje antallet af film du kan se på Filmstriben. 

VI ANBEFALER:

RB Digital - Din indgang til engelsksprogede magasiner (og 8 danske)


Få  adgang til over 300 engelsksprogede tidsskrifter på RB Digital. Alt fra Hus & Have, Kunst & Arkitektur, Mad, Sundhed, Computer, Teknologi, Spil, Hobby, Historie, Livsstil, Musik, Underholdning og meget mere.


Du har også adgang til 8 danske tidsskrifter:
Alt om Haven 

Alt om videnskab 

Antik & Auktion 

Din VinGuide 

IN 

Spis Bedre 

Vi Unge 

Psykolgi

Læs nyheder fra hele verden med Pressreader

Pressreader giver online adgang til 5000+ aviser fra 100 forskellige lande på 60 sprog. Ofte før den trykte kopi er tilgængelig i udgivelseslandet.

Aviserne er holdt i deres oprindelige udseende, så det er ligesom at bladre i den originale avis.

Du har adgang til mange af de forskellige landes store landsdækkende aviser, men også lokalaviser fra fjerne steder af verden er der adgang til.

Læs f.eks

Il Messagero fra Italien