Inspiration til børn og unge

Af Anonym ( )
20.03.20
Er du måske begyndt at kede dig lidt?

Biblioteket er lukket og selvom intet erstatter et rigtigt besøg på biblioteket, så har vi en masse ting du kan bruge, de er bare online, så du og din familie kan bruge dem hjemmefra.

På Greve Bibliotek tilbyder vi en indgang til vores spændende digitale ”filial” både til børn, til unge og til studerende. Hvad enten du søger en letlæsningsbog, en tegneserie, en sjov film, en dokumentarfilm, noget til din opgave eller bare en rigtig god bog. Mulighederne er mange.  

På eReolen Go kan du eksempelvis finde ebøger og lydbøger.
Filmstriben kan du finde film til dig og dine forældre. 
På Comics Plus kan du finde helt vildt fede tegneserier.  

Til alle vores digitale tjenester skal du logge ind. Til det bruger du det nummer der står på dit lånerkort og din pinkode. Nogle steder er der desværre begrænsninger, så på EreolenGo kan du desværre kun låne 8 ebøger og 8 lydbøger pr. måned. Vi arbejder på at forhøje antallet af film du kan se på Filmstriben.  

Savner du mere inspiration, så kan du få dine forældre til at tilmelde jer bibliotekets nyhedsbrev, eller gå på Greve biblioteks Facebookside, hvor vi også løbende kommer med forslag til bøger, spil, film osv.  

Hvis du er studerende og skal til at skrive opgave og ikke ved hvad du skal gøre nu biblioteket er lukket? Så har du mulighed for at kontakte Biblioteksvagten – de hjælper dig gerne videre hvis du sidder fast. Men du kan også prøve at søge videre på nogle af de gratis og lovlige eressourcer vi har fundet frem til dig. 
Open Text Book Library: https://open.umn.edu/opentextbooks/ 
Rice Universitys Open Stax: https://openstax.org/ 
WikiBooks - Open books for an open world: https://en.wikibooks.org/wiki/Main_Page