Billede af kvinde der smilende viser app'en Woop på sin telefon foran Greve Bibliotek

Gå på skattejagt fra biblioteket

07.07.21
Sommerferien kan for nogen godt blive lidt lang, så derfor har vi oprettet en masse forskellige skattejagter på app’en Woop.

Der er både skattejagter for børn og voksne i hele kommunen, så I kan komme ud og gå nogen gode lange ture eller tage cyklen rundt. Temaet for skattejagterne på biblioteket, er selvfølgelig litteratur, og I skal være velkomne til at spørge om hjælp.

Woop er en gratis app udviklet af Det Danske Spejderkorps.

Hvordan kommer jeg i gang?

1. Download app’en Woop der hvor du henter apps
  2. Man kan oprette en bruger eller vælge at spille som gæst
  3. Start med at trykke på “Find Jagt”
  4. Find den jagt du leder efter på listen eller kortet. Man skal være i nærheden af den fysiske lokation, hvor jagten starter, for at finde den på listen. Start fx på dit lokale bibliotek.
  5. Når den rigtige jagt er fundet, trykker du “Start”
  6. Følg kortet og besvar de spørgsmål, der dukker op på din skærm

Du finder skattejagter startende ved alle tre biblioteker i Greve Kommune - Hundige, Karlslunde og Tune.