Få hjælp til din opgave og andre biblioteksfaglige spørgsmål

24.04.20
Er det ved at være eksamenstid? Studerer du hjemmefra? Biblioteket kan stadig hjælpe med svar på faktuelle spørgsmål, søgninger, online adgang til bøger, artikler og webressourcer

Der er som vanlig adgang til alle vores digitale samlinger af artikler, bøger etc. Klik her for at se hvad du har adgang til.
Vær især opmærksom på alle de artikler, du har direkte adgang til ved at søge i søgefeltet på grevebibliotek.dk, når du er logget ind samt adgang til danske avisartikler via Infomedia, som du finder via dette link.

Bibliotekarene har derudover lavet en liste med gode links og databaser du har fri adgang til. Både engelske og danske. Listen finder du ved at klikke her.

Har du brug for mere hjælp kan du trykke her og bestille online opgavevejledning.