Få hjælp til din opgave og andre biblioteksfaglige spørgsmål

26.03.20
Skriver du SRP eller anden opgave? Studerer du hjemmefra? Biblioteket kan stadig hjælpe med svar på faktuelle spørgsmål, søgninger, online adgang til bøger, artikler og webressourcer

De danske biblioteker er indtil videre lukket ned de næste 14 dage, men der er stadig mange muligheder for at få hjælp, hvis du er igang med at skrive opgave, går i skole eller studerer hjemmefra - eller hvis du bare har et helt almindeligt behov for viden.

Der er som vanlig adgang til alle vores digitale samlinger af artikler, bøger etc. Vær især opmærksom på alle de artikler, du har direkte adgang til ved at søge i søgefeltet på grevebibliotek.dk, når du er logget ind samt adgang til danske avisartikler via Infomedia.

Bibliotekarene har derudover lavet en liste med gode links og databaser du har fri adgang til. Både engelske og danske.

Du kan også begynde med vores forskellige opgaveguides, og ellers holder Biblioteksvagten stadig åbent:

Biblioteksvagten finder svar på faktuelle spørgsmål, hjælper med din søgning samt guider dig i retning af online bøger, artikler og andre webressourcer. Dog holder tjenesten lukket i Påsken, så stil dit spørgsmål i god tid.

Se DR's indslag om Biblioteksvagten.

Bibliotekvagten består af 254 biblioteksvagter landet over, og de sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du er ikke nødvendigvis i kontakt med en medarbejder fra Greve Bibliotek, så hvis dit spørgsmål er "lokalt" og drejer sig om afleveringer, reserveringer, gebyrer mv., så se først, om du kan finde svaret her.