Kvinde siddende med smartphone mellem hænderne, mens hun kigger på biblioteksappen

Dit bibliotek som app

04.05.21
Hent app'en 'Biblioteket' og du har biblioteket ved hånden, når du har brug for det.

App'en Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i een app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Anbefalet til dig

Giver du tilladelse til det, har mulighed for at gemme din Lånehistorik i appen, så du bedre kunne du holde overblik over dine tidligere lån og og få mere personligt indhold i app'en.

Hvis du har slået den funktion til, kan du nu øverst i app'en se et af resultaterne af det: 'Anbefalet til dig'.

Et lille tip: Funktionen er baseret på din Lånehistorik og derfor kan det være en fordel at fjerne titler (under 'Min side'), så fu får mere skræddersyede anbefalinger. Hvis du fx låner bøger til dine børn og ikke vil have anbefalet børnebøger, kan du fjerne disse.

Klik her og læs mere om app'en 'Biblioteket'
Klik her og læs mere om at se dine gamle lån og få bedre anbefalinger

Find Biblioteket app'en der hvor du henter dine apps.