MitID logo

Bliv klogere på og kom igang med MitID

01.06.22
Alle med NemID skal i løbet af 2021 og 2022 have MitID

Du skal bruge MitID til alt det, som du har brugt NemID til - eksempelvis til at logge ind på sundhed.dk og din netbank.

Hvornår skal jeg overgå til MitID?

Du skal først overgå til MitID, når du får besked af din netbank eller i Digital Post.

Jeg har brug for hjælp til MitID

Har du problemer med at overgå til MitID, skal du som udgangspunkt kontakte din banks MitID support.
Se liste med telefonnumre til din banks MitID support

På Mitid.dk kan du også finde hjælpetekster og vejledninger der kan give svar på dine spørgsmål.

Link til MitID.dk

Link til MitID hjælp

Find hjælpevideoer på eKurser.nu

eKurser.nu er bibliotekernes portal med videokurser til det digitale forklaret på en nem og overskuelig måde.
Her finder du en lang række youtube-videoer med små kurser, som guider dig igennem og hjælper dig med at komme i gang med MitID. Du kan fx se, hvordan du vælger et bruger-ID til MitID og hvordan du får hentet MitID app.

Link til kurser om MitID på eKurser.nu

Er du blevet bedt om at kontakte borgerservice?

Vurderer banken at de ikke kan hjælpe telefonisk kan de henvise til borgerservice.

Ved bestilling af hjælp til MitID i Greve Kommune, er det også muligt at bestille tid på Greve Bibliotek på udvalgte tidspunkter.
Link til Greve Kommune tidsbestilling

OBS!: Greve Bibliotek tilbyder ikke hjælp til MitID hele juli 2022. Her henvises der til Borgerservice. Du kan få hjælp til MitID igen på biblioteket fra 8. august 2022

Vær opmærksom på, at det er vigtigt at du har det rette legitimation med for at vi kan hjælpe dig.
Se her hvilke former for legimation du skal medbringe

Du kan kun få hjælp på biblioteket, hvis du har bestilt tid via borgerservice.
Der tilbydes i øjeblikket ikke hjælp på Tune og Karlslunde Bibliotek.