Artikler: Søg og bestil til levering "nu"

29.01.19
Via bibliotek.dk har du adgang til uendelige mængder af artikler fra aviser og magasiner

Når du bruger bibliotek.dk, har du mulighed for både at læse avisartikler fra de danske aviser og få tilsendt artikler fra danske og udenlandske tidsskrifter. Artiklerne fra en lang række danske magasiner kan du få leveret nogle gange indenfor få minutter til din email, og resten kan du få leveret til afhentning på biblioteket. Det er let og ligetil, og det kræver blot, at du er oprettet som bruger på Greve bibliotek og at du er logget ind hos bibliotek.dk med de samme oplysninger, når du søger efter artiklerne.

Se vejledningen fra bibliotek.dk eller spørg os næste gang, du kommer på biblioteket:

Sådan finder du artikler i bibliotek.dk from Dansk BiblioteksCenter (DBC) on Vimeo.