Praktikanten anbefaler

I denne uge har vi igen haft fornøjelsen af at have en praktikant på bibliotekerne, og blandt mange andre ting er praktikanterne med til at udarbejde anmeldelser

I dag anbefaler vores praktikant, Sofie, både en bog og et spil:

Bogen er første bind i serien Vildvæsner af Jacob Grey, og den hedder Kragetaleren

Genre:
Fantasy og Science-fiction.

Handling:
Caw er en forældreløs dreng, der bor i Blackstone. En by der led af en krig mellem vildvæsner. Caw har evnen til at kommunikere med krager. Ligesom alle andre vildvæsner, er der en bestemt dyreart, som kun han kan tale med. Mørket rejser sig op fra skyggerne. Blackstone er endnu en gang blevet til en slagmark. Hvor efterkommere og gamle vildvæsner kæmper på de samme 2 sider som Den Mørke Sommer.

Bedømmelse:
Jeg synes personligt, at det er en mega god bog med masser af spænding. Jeg anbefaler den, hvis man er til genren fantasy og science-fiction.

Spillet hedder Terraria

Genre:
Adventure, Fantasy

Spil-type:
Computer & Playstation

Alder:
4+

Gameplay:
Man starter i en fantasifuld verden. Der spawner både monstre og dyr. Nogen mobs er venner andre er fjender. Du skal bygge hoteller og huse til NPC'er, der bor i din verden. De har allesammen forskellige funktioner. Monstrene kommer ud om natten. Man skal lave bedre våben til at kunne beskytte sig selv imod dem. Der findes også mange forskellige bosser. Nogen kan man lave andre skal man finde. Du låser op for nye materialer og redskaber, når du vinder over de forskellige bosser.

Det er også et multiplayer-spil. Der kan max være 4 spillere i den samme verden.

Bedømmelse:
Jeg synes at konceptet med spillet er fint. Det er sjovt, når man skal gøre noget først, før man bare kan komme videre i spillet. Spillet kan være sjovt for alle aldre.

08.02.19