Foto af Eva Tind

Mød Eva Tind til Forfatterdagen 2021

09.06.21
Nu kan I godt glæde jer endnu mere! Den 2. oktober fortæller Eva Tind om hendes helt nye roman 'Kvinden der samlede verden'.

I sidste uge afslørede vi at Mich Vraa kommer til Forfatterdagen 2021 og fortæller om 'Pigen fra det store hvide skib'. 

I dag kan vi løfte sløret for den næste forfatter, der kommer til Forfatterdagen. Det er nemlig Eva Tind, der er aktuel med romanen 'Kvinden der samlede verden'. Eva Tind er utrolig svær at sætte i bås som forfatter/kunster/performer, og man skal nok i virkeligheden heller ikke forsøge at gøre det - men blot nyde værkerne. Hun var i 2020 nomineret til DR Romanprisen 2020 for den kritikerroste 'Ophav'. 

Hendes nyeste, ligeledes meget velanmeldte, roman handler om den danske zoolog Marie Hammer, der igennem 40 år rejser jorden rundt ene kvinde med ét formål: Hun vil bevise, at verdens kontinenter på et tidspunkt har været forenet.

Litteratursiden skrev blandt andet om 'Kvinden der samlede verden':
"Med sin biografiske roman om Marie Hammer har Eva Tind endnu engang markeret sig som æstet og stilist. Jeg imponeres til stadighed over, hvordan en så storslået og imponerende historie, som den Marie Hammers liv og virke udgør, kan serveres så formfuldendt "langt nede i gear" og så roligt, som Eva Tind gør det. Hun skriver sig ind under huden på læseren, uanset historiens indhold. Hun gjorde det med de tre (ret forskellige) romaner 'Han', 'Astas skygge' og 'Ophav', og altså således også med 'Kvinden der samlede verden'."

Du kan høre meget mere om romanen den 2. oktober, når en af vores litteraturformidlere interviewer Eva Tind.

I næste uge offentliggør vi hvem, der er den sidste forfatter, der kommer til Forfatterdagen. 

Du kan allerede nu sikre dig din billet til Forfatterdagen 2021.
Klik her og læs mere og bestil en gratis billet til Forfatterdagen 2021

Materialer