Foto af bogvogn med læsepose på

Hvad skal du læse i sommerferien?

25.06.21
Er du i tvivl kan du bestille en læsepose hos bibliotekarerne på Greve Bibliotek!

Under coronanedlukningen begyndte vi på servicen: "Læseposer", hvor du kunne bestille bestemte bøger, og senere også dine reserverede bøger og andet, til afhentning i døren på biblioteket.

Vi fortsætter servicen omkring at du kan bestille bøger og andre materialer indenfor bestemte emner og derfor er det også super oplagt, hvis du er i tvivl om hvad du skal læse i sommerferien, at du netop nu bestiller en læsepose.

Læseposen skal nu blot afhentes lige ved siden af hylden med reserverede bøger, og bøgerne deri er allerede udlånt til dig, så det behøver du ikke gøre. Du kan hente læseposen i både den betjente og den selvbetjente åbningstid.

Så mangler du inspiration til læsning? Skal du have bøger til dig selv eller dine børn i sommerferien? En god film? Brætspil? Noget at lytte til? Så lad bibliotekaren finde bøger til dig ud fra dine ønsker eller lad dig overraske.

Læs mere om læseposer og bestil en her på hjemmesiden

Er du på facebook kan også melde dig ind i gruppen: Greves læsere, hvor der anbefales gode bøger - også i sommerferien. Du skal bare søge på "Greves læsere" og anmode om at komme med i gruppen.