Bestil en Lykkepose

26.03.21
Mangler du inspiration til en god bog? Viden inden for et emne? En spændende film? Et sjovt brætspil? Ny musik?

Lad bibliotekaren pakke posen med bøger til dig ud fra dine ønsker eller lad dig overraske.

Bibliotekaren udvælger bøger og andet ud fra dine ønsker og kriterier. Vær dog åben for, at bibliotekaren anbefaler bøger du ikke vidste du havde lyst til at læse.

I øjeblikket kan du kun bestille en Lykkepose med bøger til voksne, men snarest muligt, kan du også bestille til børn.

Sådan bestiller du en Lykkepose

Du bestiller en læsepose ved at udfylde formularen i bunden af denne side.
Du vælger selv om du vil hente Lykkeposen i Hundige, Karlslunde eller Tune.
Vi behandler din bestilling hurtigst muligt og gerne samme dag eller dagen efter.

Afhentning af Lykkepose

Når vi har modtaget din bestilling, pakker vi din pose og når den er klar, modtager du en mail fra os med et reserveringsnummer du skal medbringe. Lykkeposen afhentes på det bibliotek du har valgt som afhentningssted ved reserverede bøger.

Lykkeposen kan afhentes i bibliotekets åbningstid.
Tryk her for at gå til åbningstider

Vi kan desværre ikke tilbyde hjemmelevering af læseposen.
Bøgerne i poserne er allerede udlånt til dig ved udlevering.
Lykkeposen skal hentes senest 7 dage efter besked om afhentning.

Hvem kan bestille Lykkepose?

Du skal være borger i Greve Kommune og oprettet som låner på Greve Bibliotek. Er du ikke det, kan du blive oprettet som låner med MitID/NEM ID.

Bestillingsformular

OBS! Dobbelttjek, at din mail er noteret korrekt ellers modtager du ikke svar om at læseposen står klar til dig. Har du stadig ikke modtaget svar efter senest 5 arbejdsdage, så tjek dit spamfilter om svarmail skulle ligge der.
Skriv dit telefonnummer
Ønsker du andet end bøger, f.eks. film, spil eller musik, så skriv det i "Særlige ønsker" feltet.
Sæt gerne flere krydser
Vi har brug for dit samtykke for at håndtere din bestilling. Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Greve Bibliotek samtykke til at håndtere dine personoplysninger, for at vi kan låne bøgerne på dine vegne. Vi bruger ikke dine oplysninger til andet.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.