Åbningstider på Karlslunde Bibliotek

Se hvornår du har adgang til dit bibliotek

OBS: Fra 21. april 2021 kan du få adgang til biblioteket i den personalebetjente åbningstid, men kun med gyldigt Coronapas.

Du kan dog aflevere bøger foran biblioteket uden Coronapas. Vi kan så ikke udlevere kvittering, da bøgerne først afleveres senere.

Du kan også afhente dine reserveringer uden Coronapas, hvis du udfylder en læseposeformular med dine reserveringsnumre.

Læs mere om og bestil en læsepose

Selvbetjent åbningstid:
Alle dage kl. 7 - 22 (ikke gældende endnu)

Personalebetjent åbningstid:
Mandage kl. 15 - 18
Onsdage kl. 13 - 15
Fredage kl. 10 - 12

For at få adgang til det selvbetjente bibliotek, skal du være oprettet som låner og bruge dit sundhedskort og din pinkode.
Oprettelse kan ske via hjemmesiden, eller ved personlig henvendelse til personalet på biblioteket i Hundige.

Børn under 16 år kan dog ikke bruge deres børnelånerkort, men skal bruge deres sundhedskort ligesom de voksne. Sundhedskortet skal aktiveres og det sker ved personlig henvendelse til personalet på biblioteket i Hundige.
Pinkoden er den samme som på børnelånerkortet.

Kontakt Karlslunde Bibliotek:
Karlslunde Parkvej 11
 2690 Karlslunde
Tlf: 43 95 80 00 (Hovedbiblioteket i Hundige)
Mail: karlslunde@grevebib.dk