Åbningstider på Karlslunde Bibliotek

Se hvornår du har adgang til dit bibliotek

En ny aftale betyder, at du fra mandag den 14. juni kan gå på biblioteket uden at benytte mundbind eller visir.

Udfasning af coronapasset vil ligeledes begynde den 14. juni 2021 de steder, hvor der er mindst smitterisiko, bl.a. på biblioteker, fritids- og foreningsaktiviteter (ekskl. idræt) samt folkeoplysning.

Selvbetjent bibliotek genindføres fra 18. juni 2021.

Selvbetjent åbningstid:
Alle dage kl. 7 - 22

Personalebetjent åbningstid:
Mandage kl. 15 - 18
Onsdage kl. 13 - 15
Fredage kl. 10 - 12

For at få adgang til det selvbetjente bibliotek, skal du være oprettet som låner og bruge dit sundhedskort og din pinkode.
Oprettelse kan ske via hjemmesiden, eller ved personlig henvendelse til personalet på biblioteket i Hundige.

Børn under 16 år kan dog ikke bruge deres børnelånerkort, men skal bruge deres sundhedskort ligesom de voksne. Sundhedskortet skal aktiveres og det sker ved personlig henvendelse til personalet på biblioteket i Hundige.
Pinkoden er den samme som på børnelånerkortet.

Kontakt Karlslunde Bibliotek:
Karlslunde Parkvej 11
 2690 Karlslunde
Tlf: 43 95 80 00 (Hovedbiblioteket i Hundige)
Mail: karlslunde@grevebib.dk