Filmstribens fugle for de større børn

Filmstriben har (selvfølgelig) også et bredt udvalg af film om fugle. Her har vi udvalgt de film der er målrettet de større børn. Du kan selv fremsøge alle de andre film om fugle.

Pjuske flyver fra reden
Pjuske er en fugleunge på Island. Med sin ven, kæmpefuglen Rypert prøver Pjuske at krydse øen og finde den mytiske dal Paradisdalen.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000005235/pjuske-flyver-fra-reden

Storken Richard
Den forældreløse spurv Richard vokser op i en storkefamilie og tror derfor, at han er en af dem. Da det bliver efterår, og storkene trækker mod syd til Afrika, må de forlade Richard. 
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000004384/storken-richard

Zambezia
Kai er en ung falk, der vil stå på egne ben. Da han hører om Zambezia, et fugleparadis, beslutter han sig for at flyve hjemmefra.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/2994376100/zambezia
 

Vildfugl
Karla har tæmmet fuglen Krabat som hun vil vise til Janus. Karla er forelsket i Janus, men da han afviser fuglen som ulækker, bliver Karla såret og reagerer voldsomt. 
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000000982/vildfugl

Fuglejagten
Victor er fugleinteresseret ganske som sin far, og sammen deler de også sorgen over, at mor har fundet en anden mand. Som også er ornitolog og har en søn, som er Victors rival. Victor snyder for at vinde!
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/2941089500/fuglejagten

Falkehjerte
Katja er 9 år, lidt af en enspænder og meget glad for fugle. Under et uvejr redder hun en falkeunge og søgerly på ladet af en lastbil. Hun falder i søvn og vågner i en italiensk havneby. En gruppe gadedrenge hjælper hende, da en ond mand vil udstoppe hendes falkeunge.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/2582811900/falkehjerte