Nordiske pletskud

Mødetid: En mandag i måneden, september til april (inkl.) kl. 17 på Greve Bibliotek

For 2019/20-sæsonen er følgende datoer fastlagt: 23. sept, 28. okt, 25. nov, 13. jan, 24. feb, 23. mar, 20. apr, 18. maj.

I læsekredsen bliver der læst romaner fra Danmark og det øvrige Norden (på dansk). I indeværende sæson har der været ønske om lidt flere danske titler, så blandt sæsonens titler er fx danske Thomas Korsgaards Hvis der skulle komme et menneske forbi, Henrik Pontoppidans Isbjørnen samt Fuglene af Tarjei Vesaas og Bliv hvis du kan, rejs hvis du må af Helga Flatland, begge fra Norge.

Kontaktbibliotekar Trine, mail: tmu@grevebib.dk

Læsekredsen er åben for nye medlemmer. Kontakt kontaktbibliotekaren Trine (mail: tmu@grevebib.dk) hvis du har interesse i at være med.