Attraktiv arbejdsplads

Biblioteket vil gerne sikre at der er attraktive og udfordrende vilkår for de ansatte, mens der leveres fleksibel og kvalitetsfuld service til vores brugere. Derfor arbejder vi i 2018 med indsatsområdet ‘Attraktiv arbejdsplads’.

Vores udgangspunkt er, at hvis vi har det godt, så vil den stemning smitte og biblioteket vil være et rart sted at besøge og opholde sig på.

Vi ønsker at fastholde de dygtige medarbejdere og give andre lyst til at søge stillinger hos os, fordi biblioteket har et ry for at være en attraktiv arbejdsplads. En afledt effekt er lavt sygefravær og en ambition om fortsætte nuværende fald.

Vi vil inspirere hinanden, så vi kan give vores brugere en bred vifte af mulighed og højt serviceniveau. Ud over ekspertise i informationssøgning, vil vi udfordre os selv inden for kulturelle felter som fx litteratur, kunst, teater og musik – så vi også bliver bedre til at formidle alle bibliotekets tilbud, således at Greve Bibliotek afspejler et folkeligt befolkningsgrundlag.

Kontaktperson for dette indsatsområde er Marianne Larsen mla@grevebib.dk