For alle
Voksenarrangementer

Teater: Memories - for demente og pårørende

15.09.20
Er du pårørende til en dement - eller kender du en?

Tirsdag d. 15. september kl. 16.30 opfører Teater KrisKat deres rørende og sjove teaterforestilling Memories for demente og pårørende til demente - og for alle med interesse heri. Til forestillingen, som foregår på biblioteket i Karlslunde, vil Greve Kommunes demenskoordinatorer også være tilstede, så der vil være mulighed for spørgsmål og for at tale videre efter forestillingen, der i sig selv varer ca. 45. minutter.

Til teaterforestillingen møder vi Jack, der fylder 90 år. Vi er alle inviteret til fest sammen med hans kæmpestore familie, eller dem der er tilbage. Med hjælp fra sit fotoalbum tager han os igennem sit liv. Til de store begivenheder, de små vanskeligheder og de afgørende øjeblikke. Stykket er næsten ordløst og fuld af musik, interaktion, latter og menneskelighed.

Gratis billetter hentes via billetlinket eller på biblioteket.

Teaterforestillingen er kommet i stand i et samarbejde med demenskoordinatorerne i Greve Kommune.

Biblioteker følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under COVID-19:
Læs retningslinjer for deltagelse i arrangementer på biblioteket.