Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
40 Kr
Målgruppe
For voksne
Voksenarrangementer

Små haver – store muligheder (VENTELISTE)

26.08.20
Nina Ewald, journalist, fotograf og bestyrelsesmedlem for Haveselskabet giver inspiration og praktiske anvisninger til din have.

NB! Arrangementet er flyttet fra 17. marts 2020. Har du købt billet til det oprindelige arrangement, gælder billetten stadig, medmindre du har fået den refunderet.

Med god planlægning er det utroligt, hvad der kan blive plads til på få kvadratmeters have. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed, minimalisme, ”vild natur” og rigt dyreliv, plads til børn og afslapning, køkkenhave eller drivhus …

Du får både ideer og praktiske anvisninger på at skabe et personligt fristed, der kan danne ramme om familiens liv, hvad enten du er ung eller gammel. Du kommer også med på besøg i 13 meget forskellige små haver på 52-365 m2, sprængfyldt med inspiration.

Foredraget tager udgangspunkt i ”Den store bog om små haver”.

Nina Ewald er freelance journalist og fotograf indenfor hus, have og planter. Hun skriver artikler til magasiner, ugeblade og aviser. Nina Ewald er også forfatter til adskillige havebøger. Herudover sidder hun i hovedbestyrelsen for Haveselskabet.

Biblioteker følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under COVID-19
Læs retningslinjer for deltagelse i arrangementer på biblioteket.

Tags