Henrik Engelbrecht

Voksenarrangementer

Opera Hedeland optakt: Henrik Engelbrecht fortæller om Aïda

27.07.22
Vil du være forberedt, inden du griber madkurven og sætter dig til rette?

Så kan du høre hele historien om Verdi og Aïda, når operaeksperten Henrik Engelbrecht, som sidste år, besøger Greve Bibliotek og giver en levende og medrivende introduktion til operaen.

‘En af mine mindst ringe operaer’ kaldte Verdi selv Aida. Det er i hvert fald blevet en af hans mest populære - ikke mindst på grund af triumfscenen med mulighed for store optrin med kameler, elefanter, masser af statister og balletdansere.

Men kernen i operaen er det intime trekantsdrama mellem Radames og de to kvinder, der elsker ham. Aida er frem for alt historien om kærlighedens forhold i et ubarmhjertigt og totalitært samfund.

Hvis du ikke kan komme til foredraget d. onsdag d. 27. juli på Greve Bibliotek. Kan du fange det samme foredrag dagen efter på Roskilde Bibliotek.
Tryk her og læs mere og køb billet til Opera Hedeland optakt på Roskilde Bibliotek