Voksenarrangementer

Mød dit læsefællesskab og oplev Josefine Klougart

14.09.22
Kom og mød din læsekreds, få et glas vin og hør ’speciel guest star’ Josefine Klougart, når vi afholder årets opstart for en ny læsekredssæson.

Onsdag den 14. september inviterer vi til opstartsmøde for alle bibliotekets læsekredse og alle, der er interesseret i at være med i en læsekreds. Du er også velkommen, hvis du bare gerne vil høre Josefine Klougart fortælle om sin seneste, meget anmelderroste, roman ’Alt dette kunne du få’.

Arrangementet starter kl. 17:30 på Greve Bibliotek, hvor læsekredsene introduceres, og du møder bibliotekets tovholdere. Kl. 18 får vi besøg af forfatter Josefine Klougart, der i samtale med vores litteraturformidler Thomas fortæller om ’Alt dette kunne du få’.

Romanen er et portræt af en familie og af tidens passage gennem os. Den handler om at være kvinde og mor i 1980 og i 2020. Om individets forankring i en tid og i et sted, i jorden. Den er en illumination af de forbindelser, der løber mellem alt levende – liv adskilt i tid og rum, men knyttet sammen af erindringer, myter, blod og længsler. Romanen er nomineret til DR Romanprisen og Montanas litteraturpris 2022.

Efter samtalen er der mulighed for at mødes i læsekredsene og snakke med tovholderne.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig og inspirerende aften.