Billede af Malene Ravn

Online på Greve Biblioteks Facebook
Voksenarrangementer

Livestreamet forfattersamtale med Malene Ravn om romanen “Hvor lyset er”

09.03.21
Vær med når vi inviterer den anmelderroste og populære forfatter Malene Ravn i studiet og livestreamer samtalen direkte fra Greve Bibliotek.

Romanen 'Hvor lyset er' kan læses eller høres online på eReolen, så du kan sagtens nå at have læst den inden begivenheden.

Og så har du mulighed for at følge godt med i samtalen og kan eventuelt også stille Malene Ravn spørgsmål om bogen.

Hvor lyset er udkom i sommeren 2020 og handler om kunstneren Carl Fischer og hans turbulente liv og kærlighedsforhold til Ely og den pris de og deres nærmeste betaler for den.
Romanen udspiller sig i årene 1892-1962 og er baseret på Malene Ravns mand, Berthels, dramatiske og medrivende familiehistorie.

Alle er velkomne til at deltage i livestreamede samtale mellem Malene Ravn og en af Greve Biblioteks bibliotekarer og høre om hendes tanker om bogen.
Hvordan var det fx at skulle beskrive malerkunst så indgående, når man er forfatter og ikke har beskæftiget sig særligt meget med kunst? Hvor korrekt er tidsforløbet i bogen? Og hvordan er det at give sin mands oldefar et ikke umiddelbart særligt flatterende eftermæle i en roman?

Hør om det og meget mere i samtalen, hvor du altså også får mulighed for at stille spørgsmål selv.

Gå til Greve Biblioteks Facebook