Kvinde læser i bog, der dækker hendes mund

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Voksenarrangementer

Litterær vandring - vinter

02.12.21
Tag med på litterær vandring, hvor fokus er på ”vinter” i litteraturen, sammen med en litteraturformidler fra Greve Bibliotek, der undervejs vil læse højt fra udvalgte tekster.

I litteraturen er vinter forbundet med mange forskellige vilkår og følelser. Det kan både handle om den danske hygge indenfor i husene, når det er koldt udenfor, og det kan handle om naturens ubarmhjertighed. Og endelig er vinter og særligt sne jo også forbundet med storslået og sanselig natur.

I år har biblioteket holdt to litterære vandringer, hvor temaerne har været fokuseret på at vandre og naturen i digte.

På denne litterære vandring går vi igen en tur til stranden fra Greve Bibliotek og holder undervejs pauser, hvor litteraturformidleren vil læse op fra tekster, der kan vække begejstring for den store vinterlige natur, men også litterært kaste lys på de følelser, som mørke og kulde vækker i forfattere og digtere.

Når vi så går videre, vil det være oplagt – fx to og to – at snakke om hvad teksterne har gjort ved os, eller i tavshed fundere og mærke i kroppen hvad natur og tekster gør ved os.  

Halvvejs på turen stopper vi ved stranden, hvor en kop glögg og lidt sødt serveres, før vi går tilbage til biblioteket - igen med pauser til oplæsning undervejs.

Vandringen finder sted torsdag d. 2. december kl. 16 fra Greve Bibliotek, Portalen ved Hundige Station. Vi vil være tilbage ca. kl. 17.45. Arrangementet er gratis, men der er tilmelding her på siden. 

Turen rundt er lidt under tre kilometer. Husk de gode støvler!