Billede af forfatterparret Faber og Petersen

Voksenarrangementer

Krimi-aften: Janni Pedersen & Kim Faber

20.01.21
Oplev forfatterparret Janni Pedersen & Kim Faber fortælle om at skrive krimier.

Hvordan arbejder man i et spændingsfelt mellem virkelig og fiktion? Hvordan bygger man troværdige karakterer op? Og hvordan er det at arbejde tæt sammen som par om noget, de begge lægger meget hjerteblod i?
Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på, når Janni Pedersen og Kim Faber besøger Greve Bibliotek onsdag den 20. januar kl. 19:00.

Janni Pedersen og Kim Faber debuterede i 2019 med den anmelderroste krimi ’Vinterland’, der blev efterfulgt af den lige så populære ’Satans Sommer’ i 2020. Begge forfattere har mange års erfaring som journalister, som de trækker på, når de skriver krimier. Det har for eksempel været Jannis store kendskab til politiarbejde, retssager og terrorbekæmpelse, de har brugt i udformningen af Vinterland.

Køb din billet via linket og kom med til en spændende aften i krimiens tegn.

Biblioteker følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under COVID-19:
Læs retningslinjer for deltagelse i arrangementer på biblioteket.

Bemærk, at fotografering af arrangementet kan forekomme til brug på Facebook og hjemmeside. Læs Greve Kommunes retningslinjer for offentliggørelse af billeder og film på https://www.greve.dk/om-kommunen/databeskyttelse/offentliggoerelse-af-billeder-og-film/