For alle
Voksenarrangementer

Klimacafé: Sådan forbedrer du din tarmflora

26.06.24
På denne klimacafé kan du få forskningen bag at din tarmflora har betydning for din sundhed forklaret og smage plantebaserede retter, der forbedrer den.

Nyere forskning har afsløret, at din tarmflora har betydning for din psykiske og fysisk sundhed, og at du gennem en plantebaseret kost kan forbedre begge dele.

På klimacaféen på Greve Bibliotek, d. 26. juni kl.17-18, kan du først høre forsker Kenneth Barfod fortælle om det økosystem af mikroorganismer vi har i tarmen. Han vil både fortælle hvad vi ved om tarmfloraen, hvad du kan gøre for at forbedre det, og hvad det betyde for din sundhed. Derefter vil der være mulighed for at mødes på kryds og tværs af kommunen over en portion af professorens energigrød og andre tarmflora-venlige retter.

17:00 Velkomst ved Greve Kommunes klimakoordinator

17:10 Kenneth Barfod: Tarmfloraen, hvad vi ved, hvad det betyder, og hvad du kan gøre

18:00 Tarmfloravenlige retter og small talk med andre fra hele kommunen

19:00 Tak for i aften

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding pga. bespisningen. Tilmeldingsfristen er fredag den 21/6.

Klik her og læs mere om arrangementet og tilmeld dig

For afmelding send en mail til klima@greve.dk