Voksenarrangementer

Hvordan får vi mere liv på Tune Bibliotek? - invitation til workshop

02.11.21
Vil du være med til at sætte aktiviteter i gang?

Tune Bibliotek inviterer til workshop med fokus på idéudvikling og planlægning af test af aktiviteter på biblioteket.

Formålet er at skabe mere liv, aktivitet og få flere besøgende - gerne flere børn, unge og familier - på Tune Bibliotek.

Fokus er på dialog og samskabelse, og du vil som borger eller repræsentant  for en forening eller institution få indsigt i hvilke muligheder, der er for at sætte aktiviteter i gang i biblioteket og komme med idéer til, hvad der er brug for i biblioteksrummet, for at det kan ske.

Program:
16:30 - 16:50: Velkomst og introduktion
16:50 - 17:35: Idéudvikling
17:35 - 17:50: Pause med sandwich, vand, kaffe og the
17:50 - 18:30: Planlægning af test af aktiviteter og tids- og handleplan
18:30 - 18:45: Opsamling og næste skridt

Vi håber, at vi bliver rigtigt mange på biblioteket, så invitér gerne dit netværk med!

Tilmelding senest 29. oktober.
Det er naturligvis gratis at deltage, men vi vil gerne vide hvor mange der kommer. Derfor skal der bestilles billet til arrangementet.