Kind of Cyan
Foto: Kaspar Vig / Kind of Cyan

Om dette arrangement

Tid
16:15 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Voksenarrangementer

Fyraftenskoncert: Ravel + optakt

01.02.22
Kind of Cyan udfordrer Ravels klavertrio ved denne fra Det Kongelige Bibliotek livestreamede koncert. Inklusive oplæg om perioden omkring 1. verdenskrig ved museumsinspektør på Mosede Fort.

Kind of Cyan indarbejder elementer fra den elektroniske musiks verden i deres helt egen udgave af trioen. Med afsæt i Maurice Ravels temperamentsfulde og vandsimulerende toner vil trioen skabe elektronisk manipulerede intermezzi, der spejler og viderefortolker et af musiklitteraturens største værker.

Som optakt, kl. 16.15-16.45, holder historiker og museumsinsptektør på Mosede Fort, Louise Kofod Ahmt, oplæg om hvorfor perioden omkring 1. verdenskrig er så vigtig en periode i verdenshistorien. 

Kind of Cyan

Kind of Cyan består af violinist Cæcilie Balling, cellist Josefine Opsahl og pianist Cæcilie Tagmose. Inden for konstellationerne trio, duo og solo har musikerne i Kind of Cyan gennem årene arbejdet med fusion og nye fortolkningsmuligheder af klassisk musik gennem frie, kontrasterende metoder som improvisation og elektronisk lydmanipulation.

Fyraftenskoncerter med optakter

Gå til koncert efter arbejde og inden aftenens gøremål. Fyraftenskoncerterne, der livestreames tre tirsdage i foråret 2022 fra Det Kongelige Bibliotek, begynder kl. 17.

Fra kl. 16.15 er der forskellige relevante oplæg på biblioteket og i pausen, kl. ca. 16.45, serveres en lille forfriskning. Det er gratis, men der er tilmelding her på siden. 

Arrangementet er støttet af Augustinus Fonden og Statens Kunstfond.