Foto af Dennis Ritter

Voksenarrangementer

Dennis Ritter: Mit Tour de France

04.04.22
Utrolige etaper, sjove anekdoter, drama, glæde, kriser og spekulation. Tour de France har det hele, men hvordan er livet bag kulisserne på verdens største cykelløb egentligt?

Det kan du blive meget klogere på, når vi får besøg journalist og cykelsportsekspert Dennis Ritter på Tune Bibliotek mandag d. 4. april klokken 19.

Tour de France kører nærmest gennem Tunes baghave, når 2. etape af det legendariske cykelløb tager sin start i Roskilde til sommer, og nu kan du tage forskud på glæden. I foredraget tager Dennis Ritter os med bag kulisserne på nomadelivet som tv-kommentator på de franske landeveje og gennem de store bjergkæder. Han krydrer sine oplevelse med inside-historier om ryttere, rivaliseringer og meget mere, som han har samlet sammen gennem de foreløbigt 15 Tour de France-løb, han har dækket.

Dennis Ritter er cykelsportskommentator og studievært på TV 2 SPORT. Foruden Tour de France har han kommenteret en lang rækker andre cykelløb som Giro d’Italia, Vuelta a Espana, forårsklassikerne, VM og OL, så det er en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentatorer, der styrer os igennem aftenens foredrag.