Børnebiblioteket
Voksenarrangementer

Børn og computerspil - Anne Mette Thorhauge

09.02.22
Hvad er fake og hvad er fakta når vi snakker computerspil for børn og unge? og Hvordan løser vi de konflikter der opstår omkring digitale medier?

Hvis du har tænkt over det, er du nok ikke den eneste. For vi bliver bombarderet med påstande om børn, unge og skærme, og ofte er vinklen negativ.
Desværre betyder det også, at det nuancerede billede ofte går tabt.

Derfor har vi inviteret Anne Mette Thorhauge forbi. Til daglig er hun medieforsker, og så er hun også tidligere formand for Medierådet for Børn & Unge.
Hun giver bud på hvordan man som forælder kan interessere sig for og tale med sine børn om computerspil.
Hendes viden om området er enorm og til dette arrangement deler hun ud af sin viden og svarer på spørgsmål fra forældre, børn og unge.

Klik og bestil din billet – arrangementet er gratis!
Vi glæder os til at se jer.

#Grevegaming2022

Bemærk, at fotografering af arrangementet kan forekomme til brug på Facebook og hjemmeside. Læs Greve Kommunes retningslinjer for offentliggørelse af billeder og film.
(link) https://www.greve.dk/om-kommunen/databeskyttelse/offentliggoerelse-af-billeder-og-film/