Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Voksenarrangementer

AFLYST! Klimaværksted - Lær at træffe klimakloge valg

09.09.20
Vil du gerne være med til at sætte gang i den grønne omstilling, men har svært ved at overskue, hvad det første skridt skal være og hvad du konkret kan gøre – i din egen hverdag og sammen med andre?

Så kom med til vores klimaværksted onsdag d. 9. september, hvor konsulent ved Danmarks Naturfredningsforening Andreas Lloyd skal lære os mere om, hvad der rent faktisk gør en forskel, og hvordan vi sammen kan tage de første skridt til konkrete grønne handlinger sammen med andre, der har det ligesom os.

Vi ved godt, at det står skidt til med klimaet, men vi kan nå at vende udviklingen, hvis vi er mange, der bidrager til den grønne omstilling. Hver eneste gang du handler klimaklogt, er det med til at gøre en forskel, for selvom handlingen i sig selv er en dråbe i havet, så spreder ringene sig. Når du begynder at leve mere klimaklogt, inspirerer du andre til at gøre det samme.

Du vil gå hjem med inspiration til, hvad du selv kan gøre – i din egen hverdag, i din familie, på din skole eller din arbejdsplads og lokalt i din egen kommune. Så kan vi sammen være med til at give andre det første lille skub, så de kan komme i gang med at handle klimaklogt!

Der vil blive serveret en sandwich samt noget at drikke i løbet af aftenen.

Materialer