Foto: Hussein Shehadeh

Udstillinger

Udstilling i september: Magien i Muscat

03.09.19 - 29.09.19
I september måned udstiller vi journalist og foredragsholder Hussein Shehadehs fotos fra Omans hovedstad Muscat på Greve Bibliotek

Omans hovedstad Muscat er en charmerende blanding af det gamle og det nye. På den ene side har de gamle fæstningsværker, der er et symbol på de historiske rødder, på den anden er den moderne arkitektur et tydeligt bevis på, at det 2100 århundrede er kommet for at blive.

Hussein Shehadehs fotos fra Muscat giver et indblik i en verden, som i flere århundreder har været privilegeret med en strategisk beliggenhed, der forbinder de maritime handelsveje mellem Asien, Afrika og Europa. Byens beliggenhed har bidraget til en aktiv forbindelse mellem Fjernøsten og Mellemøsten, og Hussein Shehadeh beskriver, hvordan hele Oman har undergået en nærmest eventyrlig forvandling fra en primitiv fisker- og farmerkultur til en sprudlende økonomi i vækst.

Fotoudstillingen fra Oman kan beses i hele bibliotekets åbningstid i september måned.