Place / Room
For ældre

Udstilling: Børnebogsillustrator Katrine Louise Jakobsen

28.01.20 - 23.02.20
Børnebogsillustrator Katrine Louise Jakobsen udstiller i magasingangen på Greve Bibliotek!

Katrine udstiller sine flotte og sprudlende illustrationer fra billedbogen Farfar flottenhejmer sætter fut i fejemøget. En skøn historie om pigen Vigga, der skal være alene hjemme med sin farfar. Men farfar er ikke helt som alle andre! Han er blevet smidt ud fra plejehjemmet for han er nemlig en flottenhejmer som sætter fut i fejemøget, laver damer og i det hele taget sætter huset på den anden ende. Så er der  også lige hunden Pølse, som altså har lært at skide ud af vinduet!

En sjov, skøn og varm fortælling for både store og små om at have en farfar, som man er nødt til at passe på.

Hele magasingangen vil blive omdannet til Farfar Flottenhejmers univers.  Så kom og nyd illustrationerne og læs historien.