For børn
Koncerter

Ond børnekoncert og maskeworkshop med De Onde

26.10.19
Børnemusik når den er aller ondest med Peter Marott, Tobias Trier, Torben Westergaard og Carl Quist Møller.

Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde!

Vi starter med en ond maskeworkshop, så alle publikummer er behørigt klædt på til den efterfølgende ONDE koncert.

De Onde stiller et eksistentielt spørgsmål i børnehøjde: hvad vil det sige at være ond, og hvornår er man det?
Er det fx ondt at binde dobbeltknuder på sin lillesøsters julegaver? Er det ondt at slå prutter i toget?

Hvem er bedre til at italesætte alt dette på en humoristisk måde end fire sortklædte, maskerede superhelte, De Onde, der spiller ond børnemusik for onde piger og drenge?

Brug musikken som ventil og vær ond med os gennem sangtitler som bl.a. “Ikke spor rar”, “Ond Sang”, “Frøken Altidsur”. Muhaha!

OBS! Kun billetter til børn.