For alle
Kreative værksteder & workshops

Kend dit selvbetjente bibliotek

12.12.18
Karlslunde Bibliotek bliver selvbetjent pr. 1 januar 2019. Vi vejleder i det selvbetjente bibliotek, og vær klædt på at bruge biblioteket uden personale.

Selvbetjent bibliotek betyder, at du selv skal lukke dig ind på biblioteket, og at der ikke er personale til stede, som du kan spørge om hjælp.

Har du derfor brug for ekstra vejledning i det selvbetjente bibliotek, så kom forbi og spørg os disse dage:
Onsdag d. 28/11 kl. 10-11
Torsdag d. 29/11 kl. 16-17:30
Onsdag d. 5/12 kl. 10-11
Onsdag d. 12/12 kl. 10-11

Du kan bl.a. få vejledning i at lukke dig ind på biblioteket, at låne og aflevere bøger korrekt, at søge materialer frem på pc’en, at reservere materialer og at finde materialerne på hylden.

Husk også at biblioteket er betjent hver lørdag kl. 10-14 til og med den 22. dec., så kom og bliv oprettet som bruger, så du fortsat kan komme på biblioteket i det nye år.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi og bede om hjælp på andre tidspunkter. De ovennævnte tidspunkter er udvalgt, fordi der ofte er mindre travlt.
Det kræver ingen billet at deltage. Man møder bare op.