Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Find En Veninde-Café

Find-En-Veninde Café

13.02.19
Er du lige flyttet til området? Vil du gerne udvide din omgangskreds? Mangler du en veninde eller flere? Føler du dig ensom? Alle er velkomne til Find-En-Veninde Café

Med inspiration fra Matilde Trobeck – blogger og instagrammer under navnet helsematilde.dk – afholder vi ’find en veninde’-cafe følgende onsdage på Greve Bibliotek:
13/2 16-18
24/4 16-18

Vi sørger for kaffe og te og sætter nogle brætspil frem. Piger, kvinder og damer i alle aldre er velkomne. Du kan komme alene, eller I kan komme et par stykker sammen. 
Der er ingen ’regler’ og ingen forpligtelser – du kan søge en veninde til cafeture, til træning, til madklub. Du kan søge en veninde at mødes med flere gange om måneden, eller du kan nøjes med at møde op til vores cafe-aftener. Mulighederne er mange, så tag chancen og kom forbi :) 

Matilde har også oprettet følgende Facebookgruppe, hvor du kan søge veninder: Find en veninde #dueraldrigalene 

(Det er muligt at blive siddende på biblioteket til kl. 21. Du skal dog min. være 16 år eller i følge med en person over 16 år og være oprettet som bruger på biblioteket. Det kan du gøre via www.grevebib.dk med dit NemID, eller tag dit sygesikring med og bliv oprettet af personalet i den betjente åbningstid.)