For alle
Find En Veninde-Café

Café-aften: Find en veninde

22.11.18
Er du lige flyttet til området? Vil du gerne udvide din omgangskreds? Mangler du en veninde eller flere? Føler du dig ensom?

Med inspiration fra Mathilde Trobeck – blogger og instagrammer under navnet helsemathilde.dk – afholder vi ’find en veninde’- cafe følgende torsdage på Karlslunde Bibliotek:

1. november 2018 kl. 16-17:30
22. november 2018 kl. 16-17:30
13. december 2018 kl. 16-17:30

Vi sørger for kaffe og te og sætter nogle brætspil frem. Piger, kvinder og damer i alle aldre er velkomne. Du kan komme alene, eller I kan komme et par stykker sammen.

Der er ingen ’regler’ og ingen forpligtelser – du kan søge en veninde til cafeture, til træning, til madklub. Du kan søge en veninde at mødes med flere gange om måneden, eller du kan nøjes med at møde op til vores cafe-aftener. Mulighederne er mange, så tag chancen og kom forbi.

HelseMathilde har også oprettet følgende Facebookgruppe, hvor du kan søge veninder: Find en veninde #dueraldrigalene

(Det er muligt at blive siddende på biblioteket til kl. 21. Du skal dog min. være 16 år og være oprettet som bruger på biblioteket. Det kan du gøre via www.grevebib.dk med dit NemID, eller tag dit sygesikring med og bliv oprettet af personalet i den betjente åbningstid.)