Place / Room
For alle

Our Planet 4:8 - Det kystnære hav

25.09.19
Har du endnu ikke set den helt fantastiske dokumentar-serie Our Planet? Så får du nu en enestående mulighed for at se den på biblioteket, når vi viser serien i løbet af 8 onsdage på stort lærred.

Serien tager dig på en spektakulær oplevelsesrejse gennem forskellige dele af vores planets mest dyrebare arter, skrøbelige levesteder og smukke seværdigheder. Scenerne er optaget med den nyeste 4K-kamerateknologi, og det er legenden David Attenborough, der fører os igennem seriens otte afsnit.

Serien viser ikke bare naturens skønhed, men også hvordan dyr, planter og hele økosystemer lider under menneskets destruktive adfærd. Our Planet giver en afgørende indsigt i verdens naturkrise, og de løsninger vi skal anvende for at bremse den.

Der er meget begrænsede pladser, så hent din gratis-billet i god tid.
Serien vises med engelsk tale og danske undertekster.

Vi viser de otte episoder på de følgende onsdage fra kl. 18:00-19:00 i Magasinet i underetagen:
Onsdag den 4/9: Én planet
Onsdag den 11/9: Frosne verdener