Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Film

DOX:DIREKTE: Dreaming Murakami

19.03.18
Den nye, danske film DREAMING MURAKAMI blander dokumentar og fiktion og åbner op for Murakamis fantastiske univers.

Mandag d. 19. marts klokken 19:00 viser vi den på Greve Bibliotek. Visningen er en del af biblioteksfestivalen DOX:DIREKTE. Efter filmen kan du også være med til Q&A og stille spørgsmål direkte til instruktøren og de medvirkende i København via SMS.

OM FILMEN:

Det er mere end 20 år siden, at Mette Holm første gang læste en roman af Haruki Murakami. Siden da har hun brugt tusindvis af timer på at oversætte Murakamis fortællinger til hans danske læsere. Fortællinger, der fortsat tryllebinder og udfordrer millioner af dedikerede læsere verden over. Mens Mette Holm jagter den perfekte sætning til at afspejle Murakamis særegne stil, begynder grænserne mellem forestilling og virkelighed at flyde sammen.

Efter filmvisningen stilles der om til live debat fra Dronningesalen i Den Sorte Diamant med instruktør Nitesh Anjaan og filmens hovedperson, oversætter Mette Holm, i samtale med Politikens Murakami-kyndige film- og litteraturanmelder Kim Skotte. DOX:DIREKTE er en del af danske CPH:DOX, der har vokset sig til en af verdens største dokumentarfilmfestivaler.