Tune Bibliotek
Brætspilscafé

Dungeons & Dragons på Tune Bibliotek

28.05.19
Foreningen D&D Adventurers League Danmark inviterer til "Drager over Tune", Tirsdag i lige uger fra 18 - 22

Fat din blyant og dine terninger og tag plads ved bordet! Vi inviterer indenfor til D&D Adventurers League-spil hver anden tirsdag i de lige uger.

Deltagelse i Adventurers League spil på Tune Bibliotek forudsætter blot to ting: at du komme tirsdag fra kl. 18 i en lige uge, og at du har det gode humør med.
www.dnd-al.dk under Begivenheder kan du som regel en uge i forvejen, se de eventyr der spilles på biblioteket, ligesom at du kan sikre dig en plads ved bordet ved at melde dig til. Tilmeldingen bruger vi primært til at vurdere hvor mange spilledere vi skal stille op med, men den er altså ikke obligatorisk.
Der er plads til dig uanset hvad! Vi vil dog bruge tilmeldingen til en prioritering i forhold til spillere ved de enkelte borde, så spillere der f.eks. er i gang med en trilogi har en fair chance for at få plads ved bordet hvor kapitlerne spilles. Tilmelding til en begivenhed forudsætter registrering på www.dnd-al.dk og er naturligvis gratis.