Tøjstykker på et gulv

For børn
Børne- og familiearrangementer

Sy gammelt om til nyt (upcycling)

19.07.21 - 23.07.21
Sammen forvandler vi gamle aflagte ting og tøj til noget nyt, sjovt og brugbart.

Kom og vær med, når tøjdesignerne Sandra og Tanja rykker ind på Greve Bibliotek med symaskiner, værktøj og en stor spændende stak materialer.

I samarbejde med Greve Biblioteks Makerspace vil vi hjælpe med at udvikle ideer og sørge for, at de kan blive til virkelighed. I Makerspace kan man blandt andet 3D-printe og lave folietryk. Måske den gamle jakke har brug for specialdesignede knapper?

Se gerne i egne skabe, skuffer, i kælderen eller på loftet efter tøj, tekstiler, knapper eller genstande, der ikke bliver brugt længere. Det kan også være, at morfar har en gammel jakke liggende? Alt i stof kan medbringes, både gardiner, duge, tasker, hatte og tøj i alle størrelser og til alle årstider.

Husk: Madpakke og evt. et eller flere gamle stykker tøj som skal trylles om til noget fantastisk (Sandra og Tanja medbringer også en stak af ting og sager, man kan gå på opdagelse i).

Målgruppe: 11-16 år

Antal: 20 pladser