Mand og kvinde med dukke

For børn
Børne- og familiearrangementer

pAp-kAs - børneteater for de 1 - 5 årige

06.11.21
hvid støj sceneproduktion opfører "pAp-kAs" for de aller mindste teatergængere.

pAp-kAsser er ikke kun pAp-kAsser – de kan skabe verdener! Ro af sted i bølgegang og salt havvind, og oplev en frodig skov af træer vokse frem for øjnene af dig, før den i ét nu forvandles til et nyt landskab. Gem dig i kæmpestore pAp-kAsser, eller byg med bittesmå pAp-kAsseklodser – men hold øje med den drilske legekammerats forsøg på at vælte tårnet!

Med sig selv, hinanden og pAp-kAsser bygger spillerne Anna og Kasper universer på bedste børnelogiske manér, som de sammen med publikum oplever og forstår igennem legens uendelige muligheder. For sådan er den, legen – fantasifuld, forunderlig, foranderlig og med sin helt egen logik og tempo. Kun fantasien sætter grænser for, hvor legen kan bevæge sig hen! Skal du bevæge dig med?

Understøttet af sanselig musik og spillernes nærværende kontakt til publikum tilbyder [pAp]-[kAs] vores mindste verdensborgere en kvalitetsoplevelse, der stimulerer hele sanseapparatet og minder deres voksne om legens vigtighed for vores forståelse af verden.

OBS! Der skal købes billet til både børn og voksne.

Bemærk, at fotografering af arrangementet kan forekomme til brug på Facebook og hjemmeside. Læs Greve Kommunes retningslinjer for offentliggørelse af billeder og film.
(link) https://www.greve.dk/om-kommunen/databeskyttelse/offentliggoerelse-af-billeder-og-film/