Ved Superbrugsen i Tune
Børne- og familiearrangementer

Oplev Senõr Stets ved Brugsen i Tune

07.08.20
Musikalsk og poetisk gadecirkus med Karl Stets som de sidste 25 år har optrådt i hele verden med sin særlige afart af moderne cirkus.

Det er på den ene side laset og skævt og på den anden fuld af fantastiske tricks og et unikt syn på verden.

Forestillingen er bygget op om Senõr Stets hjemmebyggede en-mandsorkester og alt det der kan gå galt med sådan et. Forestillingen er ordløs men rummer både musik og larm.

Karl Stets er en dansk artist bosat i Spanien siden 2002. Han har deltaget i et væld af forestillinger som artist, musiker eller instruktør. Hans kunstneriske interesse har stor fokus på absurde detaljer. Han er en eftertragtet dansk verdensartist, som har optrådt overalt, men kun sjældent gæster de danske scener.

For alle fra 10 år.

Ingen tilmelding - bare mød op!